pernillaskreativa.blogg.se - august 2016

Stjärnhimeln

Så.. en av de bra sakerna med att bo på landet är att det finns ingen gatubelysning. Så på nätterna, som igår då det faktiskt var behagligt att sitta ute, så kan man beskåda alla miljaderbiljonertriljoner stjärnor ute i rymden. Det är en ganska magisk känsla att ligga på en filt och titta upp ut i intet.
Jag vet vid ett tillfälle, då var det för kallt för att jag skulle vilja sitta utomhos, då la jag mig i sängen och kollade ut genom fönstret och såg närmare 20 fall på 30minuter. Det var också en ganska så magisk känsla och ligga i sängen och bara stirra ut i ett rörligt intet.
 
Jag önskar så att jag haft lite bättre grejer till kameran och jobba med när jag fotade stjärnorna igår. Men här har ni bilder från nattens stjärnskådande.
 
 

Vad jag gör en ledig dag..

Jag jobba, hemma (: Antingen det är med youtube jag "jobbar" med, eller trädgården/huset. Det är vad jag för det mesta gör om jag är ledig. Idag blev det trädgården som jag jobbar med. Efter att ha varit ute och svettats några timmar medan jag lagt tillbaka plattor på vår gång så har jag nu tagit en liten paus och sitter istället inne och läser. För om jag inte jobbar när jag är ledig, ja då läser, handarbeter, kollar på serier eller yogar jag (:

Men det är skönt när man är ledig och vädret är fint så man faktiskt kan vara ute i träfgården och fixa! Och så mycket som jag vill fixa och dona med, så det blir fint, och helst hade en ju velat att allt skulle varit klart igår. Istället får man ta lite i taget (:
När jag nu någon gång har lagt klart mina plattor.. ja du ska jag nog försöka bygga lådor till att plantera i nästa år. Måste bara komma på vart jag ska ställa dem!
Sen vill jag nog sätta plankor runt poolen och måla något fint på. Bygga en trappa/stege upp till poolen måste jag göra med. Och bygga ett staket runt trädgården så min Luna inte kan springa ut på vägen! Så mycket som man vill göra.. Jaja, vad skulle jag göra om dagarna om jag inte hade massa saker jag ville fixa och göra?! Är ju för väl att jag kan sysselsätta mig med något (:
 
Vad gör ni när ni är lediga? (:

24år

Igår fyllde jag 24år, så självklart var det kalas här hemma! Det bjöds på kakor (som min fina mamma bakat!) och nygräddad blåbärspaj av blåbär som vi plockade i torsdags :D
 
Sen fick jag lite presenter, både till mig och till Luna (valpen) eftersom släkten fick träffa henne för första gången på mitt kalas.
Presenter från min mama & co. Så ja, jag gillar barnfilmer och fina saker från indiska (:
Fick helt fantastiska böcker av Peter! Jag älskar ju både böcker och Studio Ghibli, så att få böcker dessa böcker var AWESOME! Fint att herrn vet vad en gillar<3
 
Idag skulle jag egentligen jobbat, men istället (suck..) så fick jag åka till veterinären med min katt Momo, eftersom en grannkatt kommer hit titt som tätt och ska bråka med honom. Det spelar ingen roll att Momo har fått stryck hur många gånger som helst utan han ska ändå slåss tillbaka.. Så ja, mina födelsedagspengar gick åt direkt på att åka till veterinären med en halt Momo. Tur att jag älskar min katt och tycker han var värd verenda födelsedagskrona för besöket hos veterinären!