pernillaskreativa.blogg.se - january 2016

För 4år

sedan såg jag ut såhär. Vid denna tiden jobbade jag på fabrik och mådde allmänt dåligt pga stressen där. Efter ett år blev jag varslad.
Jag flyttade hem till Peter (och Simon som bodde där med). Jag läste alla Harry Potter-böckerna på 4 veckor. Sen visste jag inte vad jag skulle göra eftersom jag var arbetslös, och så råkade jag hitta en gamal halvt färdigsticka halsduk som jag fick för mig att jag kunde göra färdig. Och innan jag visste ordet av det så hade jag en hel kasse med garn, 7meter halsduk och början på sockor. Det var då mitt handarbetsintresse började :D
 

Jag saknar mina piercingar och mitt korta hår. Ciggen har jag ju fimpat och den saknar jag inte!
Funderar på att klippa mitt hår.. :D
Har ni föresten sätt att jag klippt mig redan? Fast inte så kort som ovan. Men kika ner så får ni se hur kort jag har nu (: (som vanligt så de som följer mig på instagram har ju redan sett detta! @pernillaskreativa på instagram).
 
Jag ser lite för ordentlig ut.. eller?! Jag tror mitt hår kommer bli kort..are (:
 
 

Det sista av vintern?

Ofta när jag går upp på morgonen så lyser himlen i fantstiska färger, dock lyser färgerna ofta så svagt att det är svårt att få med på bilb. Men här om morgonen så lös det något fantstisk och jag flög upp ur sänger och kastade på mig kläderna, hämtade kamera och sprang ut. Och väl var väl det för 10min senare så var alla färg borta från himlen.
 
 
Kan det vara så att vintern snart är över? Igår grät hela välrden högt (snön smälte och droppade från träden). Och verkar som det har bestämt sig för att vara plusgrader iallafall de närmsta 2 veckorna. I år var det ju faktiskt en riktigt vacker vinter, när den väl kom (:
Det jag kommer gräma mig mest över är att jag inte hunnit åka skridskor denna vintern.. så om den nog mot förmodan smyger sig tillbaka igen så ska jag bannemig ut och åka skridskor!

Ekollon

Förra vecka  så började skolan för mig igen och efter ett par veckors skolledighet så körde jag på stort och började med att göra nya mönster. 

Ett av dess mönster blev massa små ekollon (: jag vet int vad det är med mig och ekollon, men jag tycker de är så himla fina! 


Så de två dagarna jag var i skolan förra veckan så målade jag skiss på mina ekollon och sedan kopierade jag och prövade så att mönstret skulle funka att rapportera. 


Och när det var fixat så framkallade jag mönstret i ramen. 
Såklart blev det en massa provtryck för att se så mönstret blev bra och faktiskt funkade att rapportera.


Idag så använde jag mina ekollon som provtryck på svart tyg med (: tycker det är himla kul att vi fått i  färger i skolan som går att trycka på svart tyg. Dock var det svårt att blanda till någon snygg färg, då alla blev så himla ljusa! Så nästa vecka ska det nog exprimenteras med dessa färger (:


Jag funderar på att göra ett par byxor med dessa ekollon :D eller vad tror ni skulle vara snyggt med detta mönster?