pernillaskreativa.blogg.se - july 2014

Härliga naturnära vackra färger

Har hållt på ett tag med en tröja som jag gjort ett eget mönster till och nu på morgonen så blev den färdig, och jag är supernöjd :D Det gick bara åt 3 nystan till tröjan. Och anledningen till att jag inte gjort med spetsmönster på hela framsidan är för att jag inte använde BH, så därför fick det bli slätstickning över bysten (:
 
Det är en av sakerna som är så bra med att göra sina egna kläder, att jag kan anpassa dem så att jag kan ha på sig dem utan att behöva ta på mig en BH. Men jag funderar dock på att sy ihop något som är som en sport-BH som jag kan ha på mig under genomskinliga blusar, för ibland blir ju även jag tvungen att ta på mig BH. Och eftersom jag är van att inte ha på mig BH så burkar det kännas som hela bröstkorgen trycks ihop när jag väl har på mig en.
 
Iallafall, här kommer en lite bildbomb på tröjan (:
 
 
Taggar: DIY, pernillaskreativa, stickat, tröja;

Blomster på min balkong

Det blommar och är så vacker på min balkong! Blir så himla glad i hela kroppen när jag kommer ut på balkongen och ser hur fint det är med alla växter (: Önskar så att jag hade mer plats att odla massa växter på, men inom sin tid så.
Gurkis-plantis.
Massa blommor på min gurkis-plantis (:

Min körsbärstomatplanta har börjat blomma.
Och snart blommar buskistomatis också!
Lite paprika på g.
Och chili :D
En stoooor fin blomma på en pumpaplanta som börjat ringlar sig runt på halva balkongen.
Och så en översikt på allt det gröna och gula på balkongen (: myyyyyyys.
Taggar: balkong, växter;

Sy en enkel t-shirt, instruktionsvideo

Nu så är det färdig och finns uppe på min youtube kanal. Men såklart delar jag  med mig av den här också. Så om ni är sugna på att även kolla in videon och inte bara följa mina instruktioner i text och bild så har ni klipper här (:
Själv har jag nu hängt upp tyget jag visa igår på tork, så får se om jag hinner börja på den idag innan jag åker på lite födelseparkhäng ikväll (:
Taggar: DIY, Handarbeta med pernillas kreativa, enkel, sy, sytt, t-shirt;