pernillaskreativa.blogg.se - april 2016

Den molniga flygande kaninen

Så.. den där dagen jag var ute och fotade miljoner vårbilder så var jag i full färd att fota de gröna fina skotten på vår häck när jag upptäckte något ovanligt..

Jag bakade lite försiktigt och tog en ny bild.. och jo, jag hade sett rätt! Det var en molnig flygande kanin som gömde sig på himlen bakom min knoppande trädgårdshäck.
 
Det var en stor och mycket vacker molnig flygande kanin.
 
Jag tror aldrig jag kommer få se dess like igen.

Vissta är det magiskt vad vi kan få syn på uppe på himlen. Jag älskar att sitta och titta på horisonten på kvällningen, se alla magiska färger och lyssna på djur när de pratar.. Och som vi detta tillfälle, se ett alldeles förträffligt moln.
Yay för att bo på landet!

Vin drickande och kakbak mitt i natten

När man har vänner över på vinande och alla blir jätte sötsugna, mitt i natten!, ja vad gör man då? Jo man tager vad man haver och bakar för glatta livet. Sen äter man.. bara lite för mycket så att det känns som magen ska spricka.

Denna vinande kakbaksnatt så gjorde vi banankladdkaka och chokladbollar, och det kan vara det godaste jag ätit på länge.
 
 

Våren

Det bästa med våren är att det dyker upp massa färgglad vackra ting överallt, plus att det blir varmare!
Självklart måste varje vår dokumeteras med hundratals bilder. Fast denna gången får ni bara se 4 av de mååånga bilderna jag fotade, en solig dag i april (:
 
Som ni kanske också se så har jag "signerat" mina bilder, då jag inte tycker min logg "Pernillas Kreativa" passa så bra när det bara är fotografin jag tagit. Så nu blir det signatur på foton och logg på bilder som på mina handarbeten!
 

PS. JAG ÄSKAR ORMBUKAR!