pernillaskreativa.blogg.se - august 2017

Min första foto-redovsining

Så nu har jag gått i skolan i en hel vecka och jag har redan hunnit med att ha en redovisning. Första dagen fick vi i uppgift att vi skulle fota fem valfria bilder, för att de skulle få en uppfattning om en som fotograf. Sedan skulle alla visa sina fem bilder och vi andra skulle ge konstruktiv kritik.Var lärorikt att både få ge och få ta konstruktiv kritik! Ni får gärna ge lite konstruktiv kritik på mina bilder med (:
Denna första vecka på fotolinjen har känts toppen och helt rätt. Är så taggad på ett helt år av fotande och att få utmana sig själv! (:
Nästa uppgift som vi ska redovisa inför klassen är 3 bilder på temat "Vem är jag?", 3 bilder på temat "Fönster" och 3 valfria foton. Dessa 9 bilder ska redovisas på onsdag, så någon dag efter det ska jag försöka lägga upp dem här med (:
Jag har även en fb sida där jag lägger upp och visar mina bilder "Pernilla Einarsson Photography".
Och jag lovar att jag kommer lägga upp handarbetsrelaterade inlägg med! (: stickar på varje fri stund (eller lägligt tillfälle) på den kommande videon :D
 

Första dagen i skolan

Puh.. Idag har det varit första dagen i skolan (Foto-linje), och det är alltid väldigt mycket information att ta in på första dagen, så nu har jag spränghuvudvärk men det var det värt (: Träffade flera gamla klasskompisar från textilen och fick också träffa de 9 andra som går foto. Vi gick runt och kollade var de rummen vi kommer arbeta i var och sen pratade vi lite kort om vad vi kommer göra på foto-linjen.
Imorgon ska vi prata lite mer om vad vi kommer göra på linjen och sedan ha enskilda samtal där vi ska berätta vad vi förväntar oss av kursen och har för mål, och så har vi fått vår första uppgift! Så imorgon medan vi får vänta på vårt enskilda samtal så ska vi fota vad vi vill och var vi vill, men iallafall någon bild som är från området, och sedan välja ut 5 bilder att presentera på fredag.
 
Som lite pepp för att jag ska fota en himla massa det kommande året så delar jag med mig av en bild jag tog i förra veckan på min kusin Caspian (:
 

Månadens video

Så var det den 15e igen och dags för månadens video (:
Denna månad blir det en stickad halskrage, perfekt att gör nu när det börjar bli lite kallare ute! Och jag gillar den för den känns lite medeltid :D