pernillaskreativa.blogg.se - march 2014

Måndag

Idag ska jag börja jobba i fabrik igen, efter att varit arbetslös i en månad. Denna gången har de sagt att jag ska vara där i 3 veckor, sen får vi se om det blir mer eller om jag kommer sitta hemma igen. Jag hoppas ju på att jag ska kunna få börja jobba i butik istället! Vill komma ut och vara social istället får att stå och stirra på massa plastbitar och skruvar.. Men hellre jobba i fabrik än att sitta hemma, för jag brukar allt hamna i soffan hela dagarna och sticka o kolla på tv, och jag får så fruktansvärt ont i mina knän pga det.
Så får se hur mycket  handarbete jag kommer hinna och orka göra nu när jag jobbar igen, men det brukar ju alltid hinnas med lite!
För övrigt var en kompis här igår kväll och hon hade en rolig app på sin mobil, hehehehe..
Detta är mitt och Peters ansikte/huvud tillsammans, jag kan lätt tänka mig att skaffa skägg känner jag!
 

Kid Mohair

Här kommer en bild på min fina mormor i sjalen som jag virkade till henne.
Hon vart glad och nöjd (: Dock borde jag verkligen blockat den...
 

Rework

Var på kalas igår hos min mormor, och jag ville väldigt gärna ha på mig en klänning men de klänningarna jag har kändes inte riktigt rätt att ha på kalas så jag letade fram min halloween klänning och gjorde om den lite.
Klippte av spetsen som jag bara hade sytt fast i halskanten, sen klippte jag till kjolen nertill och armarna så det blev fina kanter och jämnade till dem och sen fållade jag bara alla kanter och vips så hade jag en enkel svart klänning. Kändes skönt o sy om halloween klänning till en vanlig klänning så jag faktiskt kan använda den!
Såhär såg den ut först. När jag sydde den till halloween så hade jag inte så mycket tid på mig att sy ihop denna därav att jag bara klippt hejvilt i kanterna (hade fullt upp med att sy Peters gandalf dräkt, här kan ni se hur vi såg up på halloween).
Såhär blev klänning när jag hade snyggat till den. Och för att jag inte skulle bli för svart och tråkig så kompenserade jag genom att ha färggranna strumpebyxor, och min lilla väst som jag sydde för ett tag sedan!
 
Och jag måste verkligen rengöra spegeln om jag ska hålla på och ta bilder i den...