pernillaskreativa.blogg.se - october 2014

Mina egna silversmidna smycken

Haha, ja nu har jag ju faktiskt lyckats gör 2 hela smycken på silversmidet, har ju glömt att visa er det färdiga resultatet på mitt halsband! Brukar bli att jag lägger upp det på min instagram @Pernillaskreativa och sen kommer jag efter ett tag på att alla inte har instagram och då brukar det bli att jag lägger upp det här.

Så här ni en bild på mitt halsband och på min ring. Är sjukt nöjd med dem (:
 
 
 

Nålbindning

I september när jag var på Syfestivalen i Borås så hittade jag en bok om nålbindning, har velat lära mig nålbinda ett tag men inte hittat något på nätet som varit till hjälp så när jag hittade boken blev jag väldigt glad, men tyvärr så hade de inga nålbindningsnålar kvar. Men nu i helgen som var så hälsade jag på hos mamma och vi åkte till ullared, mamma, jag och mina systrar. Under tiden vi var i ullared så gjorde min styvpappa en nål åt mig, i äppelträ. Så nu kan jag äntligen sätta mig och kolla igenom boken och se om jag lyckas lära mig hur man nålbinder (:
 
 

Älskade second hand butiker

Det finns alltid något kul eller vackert att hitta på second hand, och igår var jag inne i Jönköping med en vän och för att ha något att göra så gick vi till en massa olika second hand butiker. Och trots att jag egentligen inte hade några pengar så lyckades jag köpa med mig ett så fantastiskt vackert paraply! 75 ynka kronor kostade det, sen fanns det många andra saker jag ville köpt men det får bli en annan gång det.

Och detta paraply alltså, så himla vackert och inte en skråma på. Kommer nog aldrig använda det för skydd mot regn, men det kan nog kommas att användas flitigt som dekoration i fotografin, för jag älskar att fota (: Och än roligare är det ju när man kan göra bilden till något lite extra!
 
 
Nöjd tjej!
Någon annan som brukar göra superfynd på second hand? (:
 
Taggar: second hand;