pernillaskreativa.blogg.se - march 2015

Silversmide, matchande smycken

Jag är fortfarande sjuk och känner mig lite orklös, fast jag har ändå lyckats virka klart alla mina mormorsrutor så nu ska de bara sys fast i filten och sen är den klar.. Efter 2 år! Och jag borde ju hinna klart med den på 8 dagar, för det är ju så många dagar som är kvar på mormorsrut-peppen. 
Hur går det för er med era mormorsrutor?  (:

Jag tänkte jag skulle visa vad jag gjort på silversmidet, för jag har gjort ett matchande armband och ring som jag hade med på utställning under öppet hus i skolan.
Är väldigt nöjd med dem, och jag kommer definitivt föra fler smala ringat med lite krimskrams på (: kan hända att jag gör så många ringar att mina fingrar inre kommer räcka till, haha (: Vad tycker ni om mitt matchande set? Jag är iallafall nöjd (:

Nu har jag äntligen börjat väva

Ja rubriken är väl ganska tydlig, min pläd är påbörjad och har kommit halvvägs. Synd bara att jag blivit sjuk så jag inte kunde göra klart den direkt.. har ju lite tidspress för nästa person ska börja väva sin pläd på tisdag! Men jag ska nog få ihop det (:  Är riktigt kul att väv. Och bästa är att jag nyligen fick en väv, så ska försöka sätta upp den och börja väva hemma.
 
Här har ni en bild på när jag börjat väva lite och när jag gör fransarna. Det gröna är då min pläd, och den blå är personens som vävde innan mig.

Hemmets journal

Det är så att jag länge gått och hållt på en sak.. för jag ville inte säga något i förväg ifall det inte blev av. Men nu kan jag berätta, att i veckans nummer av hemmets journal så är jag med!! Jag är med i en artikel som handlar om min youtube-kanal (: Tycker det var jätte kul! Och blev lite paff att det var 2,5 sida som handlade om min youtube-kanal. Så att.. ni kan ju köpa nummret om ni är sugna på att läsa vad som står.

Jag känner mig väldigt nöjd att min youtube-kanal fick vara med i tidningen, jag som bara startade min youtube-kanal för att det var en kul grej, var inte alls planerat att den skulle bli så stor (: Så detta är en stor grej för mig, och ja jag är stolt över mig själv som lyckats så bra med min instruktionsvideor, och jag hoppas jag fortsätter och kämpar på med det för det har jag iallafall i åtanke att göra (: