pernillaskreativa.blogg.se - Mina kreationer under 2016, de med videor

Mina kreationer under 2016, de med videor

Äntligen så ska jag göra ett sammanställningsinlägg av vad jag skapade under 2016, men jag får bestämt dela upp det i 2 inlägg då ni annars skulle bli helt överbombaderade med bilder.
 
I detta inlägget så ska jag visa saker jag gjort som det finns instruktionsvideor för (: Jag har inte gjort alla videorna under 2016, utan en del är gjorda tidigare, men sakerna jag gjort på bilderna är gjorda under 2016.
När man lägger ihop allt man gjort under året och sammanställer såhär så blir man lite paff över hur mycket man faktiskt gjort, och jag har nog ändå inte fått med allt då jag varit lite slarvig med att fota.

Klicka på bilden för att komma till videon (:
 
Vid halloween fick jag feeling och knåpade ihop ett diadem med fladdermöss (:
 
Gosedjur, val och hjärteälgar. Hjärteälgarna är insperarede av en bild min lillasyster målat, har även gjort tryck av hjärteälgen.
 
Girlang med rosetter, enkelt och festligt att knåpa ihop (: och perfekt för att använda spillbitar!
 
Sicksack filt, bebis storlek.. Eller ja, för min del får det väl vara katt storlek.
 
Jag prövade att växtfärga med massa olika saker, en del blev alla tiders, andra hände det knappt något alls med.. Här ser ni resultatet av att färga med skal från rödlök och gullök, ingen större skillnad.
 
Sen hade jag ju mitt tema JUL på youtube och först ut var hur man stickade en tomteluva (:
 
En luciakrona som var med på teamat JUL.
 
Denna är nog lite favorit av sakerna på temat JUL, kan bero på att den glimmar och blänker! Lite roligare och färggladare än en krans av granris (: Fast granriskransar är ju faktiskt ganska mysiga!
 
En virkad liten snögubbe. Han är så charmig med sin lilla hatt! Denna var riktigt rolig att skapa (:
 
Lite nostalgi med smällkarameller. Saknades bara bokmärken med änglar men i brist på änglar (och det faktum att jag inte är så förtjust i änglar) så pimpade jag istället mina med pärlor.
 
Blingbling öronhängen gjorda av små julgranskulor :D
 
Har gjort så många spishanddukar.. Men de är så praktiska att hänga på ungslukan och perfekta presenter till alla som redan har allt (: Ska tillägga att i videon så syr jag en kant rund hela överdelen, vilket jag inte gör längre. Nu syr jag bara igen öppningen med 2 sömmar nära varandra, just so u know (:
 
Jag har alltid varit en pokemon nörd, och dessa började jag filma innan Pokémon go släpptes, men släppte inte videon fören efter Pokemon go släppts. Anledningen till att jag inte släppte dem tidigare var för att när jag prov virkade den första pokébollen så blev den perfekt! Men när jag skulle filma så blev det helt skevt och dant och jag tappade helt lusten att filma klart och lägga ut videon. Men så släpptes Pokémon go och det blev en sådan Pokémonhysteri och min motivation kom tillbaka :D Och de var perfekta leksaker till min lilla Luna<3
 
Fick även lite inspiration till att virka Pikachu, och jag är egentligen sugen på att göra flera andra pokémon, men då måste jag införskaffa garn i rätt färger och det har jag inte råd med just nu. Men någon gång ska jag nog lyckas knåpa ihop fler :D
 
Dessa tofflor blev till tack vara en följare på youtube som frågade om jag kunde göra en video på stickade tofflor. Så kom med förslag! För kan vara så att förslaget ni kommer med ger mig en sjuhelsike massa insperation :D
 
Att jag inte kom på att jag kunde göra sådana här torgvantar tidigare alltså, så himla enkela men så himla praktiska (:
 
Lite mer saker från tema JUL, som denna ljuslykta som har varit en mysig prydnad här hemma under dessa mörka månader. (OBS! med extremt stora versaler, man ska absolut inte använda riktiga värmeljus i en den här lycktan, utan bara värmeljus med ledlampa!)
 
Mina små granar av ståltråd och pärlor, som jag har haft en tendens att sitta och trycka på när jag är lite rastlös. Så inte är de bara en fin dekoration, utan perfekt stressredskap!
 
 Och sist ut på denna sammanställningen blir min grilang med vimplar, så kan användas som dekoration i julgranen eller att hängas upp som festlig detalj.
 
Puh.. detta var en lång sammanställning och ändå har vi en till att se fram emot :D Nästa sammanställningen blir en på saker som det INTE finns instruktionsvideor till, för ibland gör jag faktiskt saker efter andras mönster (;

Vad har ni skapat för fina saker under 2016? (: Länka gärna i en kommentar! Alltid kul och inspirerande att se vad andra skapat :D

Kommentarer :

#1: Anonym

Du ör så himla duktig och har både lärt och inspirerat mig med dina videos
Drabbades av utmattningsdepression 2015 och började armsticka halsdukar
Blev biten på mer och hittade dina videos
Sen dess har det blivit torgvantar med fläta, mössor , sockar, en poncho, hatt och stickade converse
TACK
Har aldrig kunnat varken sticka el virka innan <3

Svar: Vad glad jag blir att höra att jag kunnat vara med och hjälpa dig under en period där du haft det jobbigt! Visst är det avkopplande och roligt att handarbeta (:Hoppas du fortsätter skapa massa kreativa ting! Och att det kan hjälpa dig att må bättre (:
Kram <3
Pernilla Einarsson

skriven

Kommentera inlägget här :