pernillaskreativa.blogg.se - Spontandag

Spontandag

Idag vaknade jag med en överväldigande känsla av stress, och den har suttit i hela dagen. Jag har haft jätte svårt att bestämma mig för saker och det snurrar i huvudet så man vill spy. Men efter att ha legat 2h i sängen på morgonen utan att komma fram till vad jag skulle göra så bestämde jag mig för att ringa mamma och se om hon ville plocka kantareller idag, och det ville hon gärna! Så jag for iväg till min mamma, tillsammans med Luna. Först blev det ett litet stopp på Ohlssons Tyger, där jag BARA köpte det jag behövde, vilket var tjockare mellanlägg till att sy spishanddukar med. Sen ska jag vara ärlig så stannade jag till på en del ställen och spelade lite pokémon, men till slut så kom jag hem till mamma!
Vi hittade en hel del kantareller, jag fick med mig 3 portioner hem (alltså det räcker till att göra soppa på det 3 gånger). Vi blev även jagade av nyfikna kossor när vi skulle gå igenom ett gärde, min lillasyster (8år) som var med och plockade kantareller tyckte kossorna var läskiga så hon blev rädd och började springa och då började mamma och jag springa med men mamma började skratta så mycket så hon inte kunde springa, haha. Som tur var åt inte korna upp mamma!
Blev även god grillad mat, och om jag hade bestämmt mig för att sova över hade det även blivit ett och annat glas vin, men eftersom jag varit så bergochdalbana idag så nöjde jag med en champis så jag utan problem kunde ta mig hem igen och lägga lite gångplator. Känns som jag ALDRIG blir klar med vår jäkla gångplattar. Banne mig och mina idéer, men det blir nog fint tillslut.
Och även om jag fortfarande känner mig stressad, och även utmattad efter lång svampjakt och plattläggning, så var det skönt att få åka iväg hemifrån och göra något annat än alla mina påhittade "måsten".
Brukar ni ha dagar då ni känner er så stressade att ni inte vet vad ni ska ta vägen? Eller är det bara jag som inbillar mig mina "måsten" och stressar som en toka över det?
 
Blir en lite bildbomd, för det har varit så himla fint väder för att fota idag och jag hittade dessutom måååånga fina svampar att fota (:
 

Kommentera inlägget här :