pernillaskreativa.blogg.se - Kroki

Kroki

Igår lyckades jag äntligen komma iväg till en krokilektion. Känns som en evighet sedan jag var där?! Har ju varit massa lov och så har en ju varit sjuk.
Det blev focus på fötter, händer och ansikte igår. Men först så började vi som vanligt med lite snabba helkroppsbilder. Och idag var min koncentration inte alls på topp, så blev lite trams med.

 
Sen blev det händer, och jag fick mycket beröm för det övre paret. Och ju mer jag tittar på den ju mer stolt blir jag över mig själv, för den är faktiskt riktigt bra. Den undre råkade jag tyvärr måla för hårt på i början och då blev det inge vidare.
 
Sen vart det fötter, och jag vet inte varför men jag gillar verkligen att måla fötter även om det inte alltid blir så bra. Men av någon okänd anledning så är det väldigt tillfredställande att måla fötter. Och blev faktiskt gasnka nöjd med mina fötter (:
 
Till sist blev det ansikte och vi hade 7minuter på oss. Jag la 6 minuter på den vänstra och 1 minut på den högra.
På den västra så la jag mitt ansikte emot pappret och målade med pennan runt om och sedan utgick jag från det och bara tramsmålade, för som sagt var min koncentration inte alls på topp och jag gillar inte att måla ansikten för jag får aldrig till det bra och då tappar man ju motivationen med.
Men sen fick jag väl lite ångest över att jag inte ens hade försökt måla av modellens ansikte så då gjorde jag en snabb skiss och den blev ändå bra, med tanke på att jag ägnade den knappt 1 minut. Så jag borde nog bara snabbskissa ansikten och inte försöka mig på att göra den detaljerade!
 

Kommentarer :

#1: elin

Jag tycker att både händerna och fötterna blev väldigt fina.

Svar: Tack (:
Pernilla Einarsson

skriven

Kommentera inlägget här :