pernillaskreativa.blogg.se - Fotobomb och Dagen outfit, från skogen.

Fotobomb och Dagen outfit, från skogen.

Har spenderat ett par timmar av morgonen med att vara ute och gå i skogen. Vart inte mening att vi skulle vara ute så länge men se så såg jag himla mycket fint som jag ville fota så sprang lite fram och tillbaka längs med vägen vi gick på. Så nu kommer en fotobomb och tänke att jag slänger in lite bilder på mig själv med dagens outfit, vilket är precis samma som jag hade på mig igår på festen fast utan smycken.
Såg massa fina fjärilar och blev så glad när jag äntligen lyckades få en som satte sig nära mig så jag kunde få en ordentlig bild! Har beskärt denna bilden så man skulle se fjärilen ännu tydligare. Annars så är alla bilder jag tagit oredigerade. Blir så himla fint när solen lyser på!
En bäck i skogen.
Jag vet inte varför men jag tycker kottar är så himla fina.
Någon som vet vad detta är för växter?
När jag satt och tog kort på de här skotten så helt plötsligt..
...Kastar en (troligtvis) ekorre kottar på mig!
Vi såg inte ekorren hur mycket vi än kollade, men vi hörde den smaska i sig lite kottar.
Sen var jag så exalterad över alla djur jag sett under promenaden så jag höll på att trampa på en huggorm som låg och solade på vägen.
Huggormen uppskattade inte att jag tog massa kort på den så hen slingrade in i skogen. Himla fin var hen, och ganska stor med.
Lite mer bäckar.
Sen kände jag för att posa lite. Och kan såg här nu då att jackan köpte jag för flera år sedan på H&M, älskar modellen men tyvärr börjar min jacka bli ganska sönder sliten. Men jag har ju köpt ett blått tyg med massa mönster på som jag tänkt sy en jacka av så ska se om jag lyckas sy en liknande modell som denna.
Gräset var himla grönt idag, jag kände att jag smälte in lite med mina gröna kläder. Fascinerande.
Växte massa vitsippor längs med vägen.
Yogade lite på en sten.
Dagens outfit nu då. T-shirten sydde jag i förra sommaren, tyget var det faktiskt Peter som hittade i en tygaffär i Borås när vi var där och jag håll med honom till hundra att det var snyggt. Och detta har blivit en favorit tröja, mönstret är frihand. Är inte helt säker på vad för typ av tyg det är, men tänker mig väl att det är någon form av trikå.
Byxorna sydde jag nu i våras, de var egenltigen menat att en kompis skulle ha dem men de var för korta för honom så jag behöll dessa själv och sydde ett par nya till honom. Tyget köpte jag på Gittans Syskrin i Mullsjö, där jag hade 3 månaders praktik förra våren, och det är ett byxtyg.
Strumporna (som det är små katter på som inte syns på bilden) är köpta på marknad och skorna köpte jag hösten 2012 på Deichimann i köpenhamn när jag och Peter var på 1årsdag där.
Försökte balansera på en sten.
Sen blev jag superwoman på en sten.
Sen var jag bara glad på en sten.
Sen ville jag ta hoppbilder men alla blev suddiga.
Och så avslutar vi denna fotobomb med en fin kotte (:
 
Hoppas ni alla njuter av detta härliga väder och allt vackert som händer och finns i naturen.
Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Simon G

Vilka fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket (:
Pän

skriven

Kommentera inlägget här :