pernillaskreativa.blogg.se - Sticka sockor

Sticka sockor

Vill bara påminna om att jag har instruktionsvideos på hur man stickar sockor, så om ni är sugna får ni gärna gå in och kolla och pröva på dem och säga vad ni tycker (: är ju kul o få reda på om man gjort något bra eller om man bör tänka på något till nästa gång man gör instruktionsvideos!
 
 

Kommentarer :

#1: Therese

Tack för jätte bra instruktionsvideor. Äntligen kan jag göra egna sockor. Har även testat att göra vantarna som du lagt upp. Såå kul nu när jag äntligen har fattat hur man ska göra. Tack tack!!

Svar: Tack själv! Blir jätte glad när jag får lite feedback på mina videor (: jätte kul o höra att de är till nytta! Hoppas du kommer sticka många fina saker (:
Pän

skriven
#2: Linn

Jag är just nu i full gång med att sticka sockor utifrån din video. Är första gången jag stickar så det hjälper mycket med en video! Tycker skriftliga beskrivningar är rena grekiskan!

Är i detta nu på rundning av hälen och ser där att du inte gör maskar i bakre maskbåge på samma sätt som många andra gör, istället stickar du två maskor tillsammans som du sen lägger tillbaka. Spelar det någon roll om man gör som dig eller som andra gör? Blir resultatet detsamma?
(Vill ju helst göra exakt som dig, samtidigt är det svårt när man följer måtten från en annan skriftlig instruktion)

Svar: Vad kul att höra att du börjat sticka sockor (: Och ja, skriftliga beskrivningar är ibland jätte svåra att förstå!
Resultatet kan bli lite olika om du gör på ett annat sätt en vad jag visar i videon, men jag tycker du ska pröva att göra så som du själv vill (: Det roligaste med att handarbeta är att pröva nya saker och se hur resultatet bli! Ibland blir det bra och ibland blir mindre bra (:
Pernilla Einarsson

skriven

Kommentera inlägget här :