pernillaskreativa.blogg.se - Luna 6månader

Luna 6månader

Idag blir min lilla rävunge (shetland sheepdog) 6 månader! Det är knäppt att hon redan hunnit bli 6 månader!? Kollade igenom bilder från när vi precis hämtat henna, och hon var så liten och så sjukt söt (fast hon är sjukt söt nu med!).

Under denna tid som hon har varit hos oss han hon blivit en fantastiskt nyfiken, glad, och lekfull hund. Allting är spännande, även om en del saker är liiite läskiga, men ändå jätte spännande. Hon älskar att hälsa på ALLA, vare sig de är människor eller djur, det är som att det finns inget som gör henne lyckligare i världen än att få hälsa på alla. Och hon vill aaaaaalltid lek, vad man än gör så dyker hon upp brevid en med en leksak i munnen och tar man den inte så släpper hon den i golvet för att man ska höra att hon hade den med sig, och tar men den inte ändå ja då lyfter hon upp den och släpper den i golvet upprepade gånger tills man kastar den!
Det bästa är när man har varit borta en stund och kommer hem igen, så kommer hon springandes och ska hoppa upp i knät och gosa <3
Både Luna och vår honkatt Hermjaunie sover alltid i sängen tillsammans med oss, och det är så mysigt att ha den hos sig och de är så gulliga som ligger och sover brevid varann.
 
Nu blir det bildbomb på min lilla rävunge Luna <3
 
Trött liten vovve, samma dag som vi hämtade henne. Nu är vi påväg hem från skåne!
 
Påvägen hem stannade vi till hos mamma, Luna var mini liten jämfört med Kiwi. Och Kiwi undrade vad det var för en lite rädd plutt som satt där och inte ville leka.
 
Äntligen hemma!
 
Nästa prjekt var att försöka komma överrens med katterna. Hermjaunie är numera Lunas BFF.
 
Liten gullig Luna<3
 
Luna hjälpte mig att skörde potatis och morötter. Blasten var roligast!
 
Luna tyckte det var roligt att löven föll, de kunde man jaga och lek med.
 
Helt plötsligt så hade hon knappt någon spretig valppäls kvar, och stor hade hon blivit med!
 
Under 2 veckor hade vi snö här hemma, den var både lite läskig och väldigt kul!
 
Speciellt när man var ute och gick och man hittade älgspår, de var så stora att halva Luna försvann ner i dem när hon skulle lukta.
 
Det går så fort från liten mini pytte valp till att de helt plötsligt börjar tappa bebiständer och byter ut sin lurviga valppäls. Snart blir jag väl förvånad över att det poffat fram en stor man på henne också! Min söta lilla rävunge <3
 

Kommentera inlägget här :