pernillaskreativa.blogg.se - Den somrigt gula

Den somrigt gula

Jag har visst fått för mig att jag gillar att använda klänning, eftersom jag syr så många klänningar måste det ju vara så?! Det är ju så smidigt att lite snabbt sy ihop en snygg klänning. Så det känns som om de senaste tygerna jag köpt har hamnat i "blivande klänningar"-högen. Men det ska nog inte var så svårt att hitta tillfällen att bära klänning nu när det är sommar (:
 
 
Så här har ni en av de senaste klänningar jag knåpat ihop. Denna är ju en favorit, eftersom den är gul! Och dessutom har jag kämpat med att fålla alla kanter med handsydd smygsöm, så det säger ju självt att jag är lite extra nöjd med denna (:
 
Peter var snäll och fotade dessa superfina bilder på mig! Tog dessutom tillfället pch hade på mig hatten jag gjort i skolan. Jag är verkligen sugen på att göra fler hattar.
 

Kommentarer :

#1: Matilda

Superfin klänning, älskar färgen & mönstret!
Haha, smidigt sy ihop en klänning, jag har nog inte riktigt kommit så långt som du, jag tycker det är väldigt svårt!

Svar: Tack! Färgen är helt underbar (:Det är bara att öva (: För 1 år sedan så tyckte jag det var lite svårt att sy med, men eftersom jag handarbetar varje dag så går det framåt!
Pernilla Einarsson

skriven
#2: Alicia

Åh vilken härlig klänning, så fin modell! Har du tips om nåt mönster som är särskilt bra att följa? Jag vill gärna komma igång och sy klänningar men tycker det känns lite läbbigt och svårt.
Översta porträttet i det här inlägget är även så HIMLA fint!

Svar: Tack! (: Jag har faktiskt tänkte försöka lägga upp en förklaring till hur jag gör mina kläder, då jag oftast bara utgår från ett och samma mönster (:
Åh, tack! (:
Pernilla Einarsson

skriven
#3: elin

En mycket vacker och somrig klänning på en fin kvinna, precis som det ska vara :)

Svar: Men tack så mycket! (: Jag är ju helt nerkärad i denna, då den är gul!
Pernilla Einarsson

skriven

Kommentera inlägget här :