pernillaskreativa.blogg.se - 2017 vecka 2

2017 vecka 2

2017 har inte börjat särskillt bra. De här 2 första veckorna har så mycket jobbigt hänt och allt har känts stressigt och jobbigt.. Var inte alls så här jag tänkte att jag skulle spendera de 3 veckorna innan jag börjar småbrukarlinjen. Men det är bara bita ihop och försöka göra det bästa av det (: Så nu hoppas jag vecka 3 blir en bättre vecka än vecka 2.

Så.. denna vecka har jag fått min bil lagad (både min och Peters bil pajade vecka 1!!!). Pga trasig bil så har jag bott hos mamma nästan en hel vecka, så jag kunnat ta mig till jobbet. Där har vi nackdelen med att bo mitt ute i ingenstans.

 
Jag har trotts allt strul och elände lyckats fixa klart 2 videor jag ska lägga upp på youtube, och även börjat på en tredje. Vilket känns skönt eftersom jag inte vet hur mycket tid jag kommer ha till det när jag börjat skolan.
Så först ut detta årset blir en video på hur man virkat ett pannband (:
 
Tanken är att jag lägger upp en video den 15e varje månad, så ni har kolla på när ni ska kika efter nästa video (;
Jag har även tagit tag i och fixa galler i huset, så vi kan skärma av Luna när hon blir lämnad ensam hemma (hon har tuggat en massa på väggarna när hon fått tillgång till hela entréplan). Och även satt upp ett lägre galler in till toan, så Luna inte frossar på kattbajs...
Bästa är att det går att öppna och stänga gallret!
 
 
 
Och igår gjorde något jag skulle gjort för 2år sedan när vi flyttade in här... Jag målade över den gamla tapeten och bårderna som var i köket, och ve att jag inte gjort detta tidigare. Nu ser det mycket finare ut när väggarna är vita och har citrontapeten istället för både vita väggar, citrontapeten, en annan ful dassig tapet och en lika ful dassig bård. Tyvärr har jag ingen förebild, eftersom jag var så ivrig att börja måla igår, haha (:
Men brevid kylen/frysen så var det innen en grå, lite lila dassig tapet och nu istället så är det bara vit.
 
 
Så det var denna veckan det. Hur har vecka 2 varit för er? (:

Kommentera inlägget här :