pernillaskreativa.blogg.se - Fullspäckad vecka.

Fullspäckad vecka.

Denna vecka gjorde jag mina sista dagar på fotobutiken, så nu är jag arbetslös. Men förhoppningsvis blir det inte många dagar jag är arbetslös, för jag ska på en intervju redan idag! Och även en nästa torsdag (: Fast innan jag får åka på intervjun idag så måste jag till vårdcentralen.. Tänkte jag skulle vara lite produktiv och lägga lite gångplattor innan jag beger mig iväg på alla helgens äventyr, men ack o ve.. det var en dum idé. Lyckades slå snett när jag skulle slå ner en av plattorna och träffa kanten av mitt finger, så nu är huden lite lös.. Fingret känns lite avdomnat, men jag hoppas det inte är så allvarligt! Skulle vara förfärligt om jag inte kan handarbeta!!

Så över till lite roligare saker, igår var jag på skatteverket på en föreläsning om "starta eget" och det var ganska givande. Så jag får spånna lite och se om det blir något av att starta ett eget företag (:
Imorgon åker jag till huvudstaden och träffar en vän, och på söndag så ska jag på "Youtube Creator Day", vet inte riktigt vad det kommer handla om eller vad som kommer göras där, men blev iallafall inbjuden till det så jag hoppas det är givande (: I vilket fall så blir det kul att träffa min vän och spendera 2 dagar i huvudstaden (:
Min packning upp till Stockholm består av.. hör och häpna! Ett nålbindningsprojekt, ett stickprojekt och ett virkprojekt (som jag ska göra video av senare), en bok, en flaska vin och ett extra ombyte. Viktigast är att ha med sig många olika projekt så man har något att göra hela tiden :D
Får se om jag lyckas blogg något från huvudstaden. Har liiiiite ångest över att jag inte packar med mig kameran, men den får helt enkelt inte plats i väskan bland alla handarbeten, så får nöja mig med att foto med mobilen.
 
Men jaja, nu får jag väl ta och bege mig till vårdcentralen så de får titta på mitt sönderslagna finger! Och önska mig lycka till på intervjuven.

På återseende :D
 
Ps. Visst är det härligt att hösten är här!! Nu blir välden färgrann och mysig :D
Bilden är tagen förra hösten.
 

Kommentera inlägget här :