pernillaskreativa.blogg.se - Hemmets journal

Hemmets journal

Det är så att jag länge gått och hållt på en sak.. för jag ville inte säga något i förväg ifall det inte blev av. Men nu kan jag berätta, att i veckans nummer av hemmets journal så är jag med!! Jag är med i en artikel som handlar om min youtube-kanal (: Tycker det var jätte kul! Och blev lite paff att det var 2,5 sida som handlade om min youtube-kanal. Så att.. ni kan ju köpa nummret om ni är sugna på att läsa vad som står.

Jag känner mig väldigt nöjd att min youtube-kanal fick vara med i tidningen, jag som bara startade min youtube-kanal för att det var en kul grej, var inte alls planerat att den skulle bli så stor (: Så detta är en stor grej för mig, och ja jag är stolt över mig själv som lyckats så bra med min instruktionsvideor, och jag hoppas jag fortsätter och kämpar på med det för det har jag iallafall i åtanke att göra (:
 

Kommentarer :

#1: elin

Åh, vad kul! Ska absolut köpa tidningen om jag hittar den i affären nästa gång jag går och handlar.

Det är helt rätt att du är stolt över dig själv, jag är också stolt över dig :)

Svar: Ja är verkligen jättekul (: Jag vill ju att folk ska se och veta att jag finns så de kan lära sig, är ju inte alla som har någon som kan visa dem.
Tack (: kul att höra!!!
Pernilla Einarsson

skriven
#2: alice mauritsson

Hejsan, så glad jag blev när jag hittade din raggsocksbeskrivning på you tube . Superbra är den . Fick ett jättekrångligt mönster i affären o efter ett antal upprivningar åkte det i soporna. Jag har blivit sticknördig på raggsockor nu.😀

Svar: Vad kul att höra att jag kunde vara till hjälp! Hoppas du får många raggsockar stickade, och kanske lite annat med :D
Pernilla Einarsson

skriven

Kommentera inlägget här :